A SziDiBox Csomagolástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság (röviden SziDiBox Bt.) 1999-ben alapított, elsősorban papíralapú csomagoló eszközök gyártására szakosodott vállalkozás. Cégünk székhelye a Debrecen szomszédságában lévő Hajdúböszörmény, amely az országos főutakon, illetve az M35-ös autópályán könnyen elérhető. Cégünk saját telephellyel, illetve a sokféle csomagoló eszköz gyártásához szükséges modern, nagypontosságú, gazdaságosan működtethető gépparkkal rendelkezik.

Tevékenységünk során részben a SziDiBox Bt-által, közvetlenül a felhasználó megrendelőktől vállalt csomagoló anyagokat készítjük, részben a velünk munkakapcsolatban álló társvállalkozások (főleg nyomdák) részére készítünk termékeket. Az általunk nyújtott szolgáltatások bármelyikére igaz, hogy:

Cégünk stratégiája, hogy vevőinket, illetve megrendelőinket minél teljesebb (szélesebb) körben szolgáljuk ki a csomagolás tervezésétől kezdve a megfelelő minőségű alapanyag biztosításán át a csomagoló anyag legyártásáig, illetve leszállításáig. Rugalmasan alkalmazkodunk az egyéni és egyedi igényekhez is: ú.m. különleges alapanyag minőségek, különleges technológiai megoldások, szállítási határidők, kis darabszámok, stb. Megrendelőin igényeit figyelembe véve nagy hangsúlyt fektetünk a kiváló minőségen túl az egyedi formavilágú, esztétikus és költségkímélő megvalósításra.